Gigaset SL400

Met zijn metalen frame en dito toetsen zorgt deze thuistelefoon voor een luxe uitstraling. Het grote, hoogwaardige kleurendisplay is een genot om naar te kijken en de handige aansluiting voor een Bluetooth®‑headset garandeert comfortabele gesprekken. De namen en telefoonnummers van uw vrienden, familieleden en andere belangrijke contactpersonen zijn eenvoudig te beheren dankzij het ruime adresboek met capaciteit voor maar liefst 500 vCard‑vermeldingen. En dankzij synchronisatie via een Bluetooth®‑aansluiting of USB‑stick kunt u uw gegevens heel eenvoudig bijwerken. De ECO DECT‑technologie zorgt ervoor dat u met de Gigaset SL400 minder energie verbruikt en zo geld bespaart, terwijl het zendvermogen tot een minimum beperkt blijft. De Gigaset SL400, een slank toestel op zakformaat met geavanceerde functies, luxe materialen en innovatieve, ranke vormgeving, zal perfect op zijn plek zijn bij uw thuis.

Materialen van topkwaliteit: metalen frame en toetsen:

Alleen het beste is goed genoeg: de Gigaset SL400 is voorzien van een echt metalen frame en geeft thuistelefonie daarmee een esthetische en luxueuze uitstraling. De verlichte metalen toetsen zien er niet alleen zeer fraai uit, maar zorgen er tevens voor dat je eenvoudig de telefoonnummers vindt die u nodig heeft. De Gigaset SL400 is zowel van binnen als van buiten van het allerbeste voorzien en zet daarmee nieuwe standaarden op het gebied van thuistelefonie.

Personaliseerbaar kleurenscherm:

Ondanks zijn geringe afmetingen beschikt de Gigaset SL400 over een groot 1,8 inch TFT‑kleurenscherm met hoge resolutie voor optimale leesbaarheid en eenvoudige navigatie. Houdt u ervan om uw toestel te personaliseren? Met de Gigaset SL400 kunt u heel eenvoudig foto’s van uw vrienden en familieleden uploaden en koppelen aan het desbetreffende telefoonnummer. De volgende keer dat u gebeld wordt, zorgt de nummerherkenningsfunctie2 ervoor dat de foto van de beller op het scherm verschijnt. U kunt ge-uploade foto’s ook gebruiken als screensaver of een leuke diavoorstelling samenstellen voor uw eigen kijkplezier.

Eenvoudige toegang tot veelgebruikte functies:

In de Expert‑modus kunt u de menuweergave aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, zodat u snel toegang hebt tot de functies die u veel gebruikt. Dankzij het vereenvoudigde functieoverzicht kunt u de functies die u elke dag gebruikt heel eenvoudig vinden. Alle andere functies worden simpelweg niet op het scherm weergegeven.

Ruimte voor al uw contactpersonen:

Er is voldoende ruimte voor iedereen in het adresboek van de Gigaset SL400, dat capaciteit biedt voor maar liefst 500 vCard‑vermeldingen. U hoeft alleen maar de namen en telefoonnummers van uw vrienden, kennissen en familieleden in te voeren en u heeft alle gegevens direct bij de hand.

Gebruiksvriendelijke Bluetooth®‑functies::

Van een headset‑aansluiting tot het bijwerken van uw adresboek: de Bluetooth®‑technologie van de Gigaset SL400 zorgt ervoor dat u de aansluiting niet verliest. Dankzij de handige Bluetooth®‑aansluiting hoeft u alleen maar een geschikte headset aan te sluiten om te genieten van het gemak van handsfree bellen. Met de gebruiksvriendelijke synchronisatiefunctie via een Bluetooth®‑aansluiting of een mini-USB kabel kunt u uw adresboek heel eenvoudig bijwerken.

Meer belplezier:

Lange gesprekken zijn geen probleem met de Gigaset SL400. Het toestel heeft een lange gesprekstijd van maximaal 14 uur en kan tot 230 uur stand‑by staan. U kunt kiezen uit vier handsfree‑opties voor flexibel bellen met superieure geluidskwaliteit. Ook het geluid van uw Gigaset SL400 kunt u aanpassen aan uw voorkeuren door de beltoon te kiezen die het beste past bij uw persoonlijke stijl. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de trilstand, waarbij de handset trilt bij inkomende gesprekken.

ECO DECT: Bespaar op energie, zonder zendvermogen¹:

De energiezuinige stroomvoorziening van de Gigaset SL400 verbruikt minder stroom3, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee. Net als alle draadloze Gigaset‑telefoons verbruikt de Gigaset SL400 minder stroom naarmate de afstand tussen de handset en het basisstation kleiner is. Door simpelweg de stand ECO Mode te kiezen, kunt u het zendvermogen van het basisstation zelfs met 80% verminderen4. Bovendien kunt u in de stand ECO Mode Plus het zendvermogen5 uitschakelen wanneer het toestel stand‑by is.

Prijs:

De prijs van de Gigaset SL400 bedraagt € 151,22 excl. btw.

Bent u op zoek naar een echt designtoestel dat is voorzien van de meest geavanceerde technische functies?
Dan is de Gigaset SL400 de perfecte thuistelefoon voor u.

1 het DECT-signaal wordt uitgeschakeld zodra het toestel niet wordt gebruikt
      (mits alle aangemelde handsets ECO-modus Plus ondersteunen)
2 afhankelijk van land / netwerk/ operator
3 in vergelijking met conventionele Gigaset-basisstations
4 voor alle aangemelde handsets – vergeleken met het gebruik zonder ECO-Modus en
       met onze standaard draadloze telefoons.
5 het DECT-signaal van het basisstation en alle handsets wordt uitgeschakeld
      (mits alle aangemelde handsets ECO Mode Plus ondersteunen)