Gigaset SL370

114 mm lang, 46,5 mm breed en 22,6 mm dun! De Gigaset SL370 beschikt over de kleinste draadloze handset in het Gigaset portfolio en is niet groter dan een mobiele telefoon. Mede daardoor wordt het toestel al gauw een permanente begeleider in huis. Daarnaast is het bijzonder uiterlijk onlangs bekroond met de internationale iF Design Award 2007.

Achter het design gaat de modernste techniek schuil: handsfree draadloos telefoneren via een Bluetooth headset is niet langer voorbehouden aan gebruikers van mobiele telefoons. Bovendien kunnen via de draadloze verbinding ook adresgegevens als vCard van de mobiele telefoon naar de draadloze telefoon worden gekopieerd. Het uitgebreide functieaanbod omvat bovendien een comfortabele handsfree-functie, trilalarm, SMS functionaliteit, ruimtebewaking, polyphonic ringtones en organiserfuncties met kalender. Wie in huis graag over meerdere toestellen beschikt, kan tot zes handsets bij het basisstation aanmelden. Met behulp van de comfortabele navigatietoets
is het gecombineerde symbool/tekstmenu eenvoudig en intuïtief te bedienen.

Een mooi interieur kan niet zonder mooie accessoires. De SL370 is zo’n accessoire die uw interieur nog verder verrijkt en het communiceren tot ongekend plezier tilt! Kijk, voel en beleef!

Prijs:

De prijs van de Gigaset SL370 bedraagt € 142,82 excl. btw.