Gigaset C470

De Gigaset C470 is een draadloos designtoestel dat speciaal ontworpen is voor iedereen die van lange, comfortabele gesprekken houdt. De slanke, ergonomische handset ligt lekker in de hand en maakt zelfs de langste gesprekken tot een plezierige ervaring. Dankzij de verbluffende batterijcapaciteit en een gesprekstijd van maar liefst 12 uur kunt u onbeperkt met vrienden en familie bellen. De Gigaset C470 zit ook vol met handige functies die allemaal via het verlichte kleurendisplay toegankelijk zijn. Gebruik de handsfree-functie met fantastische geluidkwaliteit terwijl u andere dingen in huis doet. Het toestel is voorzien van een telefoonboek voor 150 namen en nummers en beschikt over een verzameling belsignalen waarmee u uw belervaring geheel aan uw eigen wensen kunt aanpassen. Gebruik de functie ruimtebewaking als betrouwbaar babyfoon en programmeer de wekker van de telefoon om 's ochtends uitgerust op te staan. Dankzij de nieuwe energiebesparende ECO DECT-technologie gebruikt de Gigaset C470 bovendien tot 60% minder energie dan conventionele telefoontoestellen. Dus dat is beter voor je portemonnee én het milieu! Als u een modern telefoontoestel met handige functies zoekt dat precies aansluit bij uw drukke levensstijl, dan is de Gigaset C470 de juiste keuze voor u.

Briljante geluidskwaliteit met HSP™ – High Sound Performance™:

De Gigaset A580 beschikt over de innovatieve technologie HSP™ voor telefoongesprekken in briljante geluidskwaliteit. Geen gesis, geen vervormingen - alleen maar uitstekende spraakkwaliteit en briljant geluid. Of u nu met vrienden of familie belt, u communiceert heel eenvoudig en hoort elk detail. En als u eventjes uw handen niet vrij heeft, schakelt u de handsfree-functie van de Gigaset A580 in en ervaart u de voordelen van High Sound Performance™.

Een verlicht kleurendisplay maakt het gebruik nóg eenvoudiger:

Het duidelijke kleurendisplay van de Gigaset C470 zorgt ervoor, dat het toestel in alle lichtomstandigheden eenvoudig te bedienen is. Met dit toestel kunt u een kennis bellen, een inkomend gesprek beantwoorden, uw contactgegevens aanpassen of zelfs de snooze-toets van de wekkerfunctie indrukken zonder dat u indringend naar het scherm hoeft te turen.

Handsfree-telefoneren met uitstekende geluidskwaliteit:

De handsfree-functie van dit toestel is een echte uitkomst voor 'multi-taskers' met een druk leven. Met de Gigaset C470 kunt u koken, opruimen of juist lekker met uw handen achter uw hoofd op de bank liggen en toch met uw vrienden of familie kletsen - en dat in een ongekende geluidskwaliteit.

Een telefoonboek voor iedereen met een grote vriendenkring:

Als u veel telefoneert, heeft u waarschijnlijk ook een heleboel nummers die u moet onthouden. De Gigaset C470 heeft en royaal telefoonboek dat ruimte biedt voor de nummers van 150 van uw favoriete gesprekspartners. En het zoeken, bewerken of verwijderen van uw contactgegevens is dankzij het duidelijke, verlichte kleurendisplay ook een fluitje van een cent.

Wekker en Ruimtebewaking:

Omdat een telefoon niet alleen voor communicatie kan worden gebruikt, heeft de Gigaset C470 een aantal handige functies. Met de ingebouwde wekker met snooze-functie stapt u elke morgen met het juiste been uit bed, en met de functie Ruimtebewaking kunt u een 'oortje in het zeil houden' terwijl u uw kinderen in hun bedjes liggen.

Bespaar energie met ECO DECT:

Dankzij de nieuwe energiebesparende netadapter gebruikt de Gigaset C470 tot 60% minder energie dan conventionele telefoontoestellen. Dus dat is beter voor uw portemonnee én het milieu. Net als alle andere draadloze Gigaset-telefoons vermindert dit model variabel het zendvermogen tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. En de geïntegreerde ECO DECT-technologie gaat nog een stapje verder. Door de functie ECO-modus in te schakelen, kunt u het zendvermogen van het basisstation met 80% verminderen. Als de handset op het basisstation staat*, wordt het zendvermogen van zowel de handset als het basisstation automatisch tot het minimum gereduceerd. Hierdoor bent u op een schonere, energiezuinigere manier verbonden met de rest van de wereld.

Prijs:

De prijs van de Gigaset C470 bedraagt € 84,00 excl. btw.

De Gigaset C470 is een stijlvol toestel dat perfect geschikt is voor iedereen met een drukke levensstijl. Het toestel koppelt de vrijheid van draadloze communicatie aan alle comfortabele functies van modern design. Het toestel voor lange telefoongesprekken.

¹ in vergelijking tot onze conventionele Siemens telefoons
² afhankelijk van netwerk/provider
³ in vergelijking tot uitgeschakelde ECO-modus en onze conventionele draadloze telefoons
* met 1 aangemelde handset