Gigaset A580

Met de Gigaset A580 blijft u zeer comfortabel in contact met uw familie en vrienden. Met een lange gesprekstijd van maximaal 25 uur en een standby-tijd van 210 uur hoeft u zich geen zorgen te maken als uw gesprekken eens wat langer duren. En dankzij de innovatieve High Sound Performance™ profiteert u van een uitstekende geluidskwaliteit tijdens uw gesprekken, ook wanneer u handsfree telefoneert. Dit elegante toestel met zijn gestroomlijnde ontwerp in de kleur piano-zwart kan worden uitgebreid met vier handsets. En met de innovatieve ECO DECT-technologie van de Gigaset A580 draagt u bovendien uw steentje bij aan het milieu. Als u op zoek bent naar een elegant toestel waarmee u altijd bereikbaar bent, dan is de Gigaset A580 de juiste keuze voor u.

Briljante geluidskwaliteit met HSP™ – High Sound Performance™:

De Gigaset A580 beschikt over de innovatieve technologie HSP™ voor telefoongesprekken in briljante geluidskwaliteit. Geen gesis, geen vervormingen - alleen maar uitstekende spraakkwaliteit en briljant geluid. Of u nu met vrienden of familie belt, u communiceert heel eenvoudig en hoort elk detail. En als u eventjes uw handen niet vrij heeft, schakelt u de handsfree-functie van de Gigaset A580 in en ervaart u de voordelen van High Sound Performance™.

Lange gesprekstijd voor uitgebreide telefoongesprekken:

Met de Gigaset A580 beschikt u over een gesprekstijd van maar liefst 25 uur, dus uw gesprekken mogen best een beetje langer duren. En met een standby-tijd van 210 uur is de Gigaset A580 een betrouwbaar toestel waarmee u altijd bereikbaar blijft voor uw familie en vrienden.

Houd het overzicht over uw telefoonboek:

De Gigaset A580 is voorzien van een telefoonboek met ruimte voor 150 vermeldingen, dus ruim voldoende voor alle gegevens van uw vrienden en familie. En zodra u door een van de deelnemers in het telefoonboek gebeld wordt, wordt de bijbehorende naam op het display weergegeven (CLIP¹).

De energiebewuste manier om in contact te blijven: ECO DECT

Dankzij de innovatieve ECO DECT-technologie en een zuinige netadapter gebruikt de Gigaset A580 tot 60% minder energie dan onze conventionele draadloze telefoontoestellen. Hierdoor bespaart u geld en helpt u het milieu te beschermen. Net als alle andere draadloze Gigaset-telefoons vermindert dit model variabel het zendvermogen tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Door de functie ECO-modus van dit toestel in te schakelen, kunt u het zendvermogen van het basisstation met 80% verminderen*. Als u de handset op het basisstation plaatst**, wordt het zendvermogen van beide toestellen teruggebracht tot vrijwel nul. Op die manier blijft u met de Gigaset A580 op energiezuinige manier bereikbaar voor uw vrienden en familie.

Prijs:

De prijs van de Gigaset A580 bedraagt € 50,38 excl. btw.

Het elegante toestel voor pure conversatie: de Gigaset A580 is de juiste keuze als u van lange telefoongesprekken houdt.

¹ in vergelijking tot onze conventionele draadloze telefoons
* voor alle aangemelde handsets - in vergelijking tot uitgeschakelde ECO-modus en onze conventionele draadloze telefoons
** met 1 aangemelde handset