Gigaset AL180

De Gigaset AL180 geeft u veel vrijheid bij het telefoneren. Profiteer van de lange gesprekstijd van 25 uur en ervaar de uitstekende geluidskwaliteit dankzij de High Sound Performance™-technologie. Met zijn lange standby-tijd van 210 uur is de Gigaset AL180 een betrouwbaar toestel, dat kan worden uitgebreid tot vier handsets. Met het toestel draagt u bovendien uw steentje bij aan een beter milieu: de Gigaset AL 180 is voorzien van de zuinige ECO DECT-technologie, die tot 60% minder energie verbruikt dan conventionele draadloze telefoontoestellen.

Eenvoud en betrouwbaarheid gecombineerd in één toestel:

Met zijn uitstekende geluidskwaliteit is de Gigaset AL180 het perfecte toestel voor een goed gesprek.

Briljante geluidskwaliteit met High Sound Performance™:

Hoor elk detail: de Gigaset AL180 is voorzien van de innovatieve HSP™-technologie die garant staat voor een uitstekende geluidskwaliteit, waardoor u nog meer geniet van uw gesprekken. Geen gesis, geen vervormingen - alleen maar uitstekende spraakkwaliteit en briljant geluid.

Lange gesprekstijd voor uitgebreide telefoongesprekken:

Of het nu lange gesprekken zijn met vrienden of familie of gewoon het uitwisselen van de laatste nieuwtjes, met een gesprekstijd van 25 uur en een standby-tijd van 210 uur staat de Gigaset AL180 altijd paraat.

Vergroot uw mogelijkheden met een groot aantal nieuwe functies:

Telefoneer in huis waar en wanneer u het wilt: de Gigaset AL180 kan worden uitgebreid tot vier handsets*. Het bereik van het toestel bedraagt binnenshuis 50 meter en buitenshuis 300 meter, dus u bent overal rondom uw woning bereikbaar voor vrienden en familie.

Meer comfort tijdens het telefoneren:

Alle informatie in één oogopslag binnen handbereik: dankzij het verlichte display van de Gigaset AL180 kunt u ook telefoneren in het donker. De stevige toetsen van de Gigaset AL180 dragen verder bij aan de eenvoudige bediening van het toestel.

Houd het overzicht over uw gesprekken:

De Gigaset AL180 beschikt over nummerweergave², waardoor u altijd kunt zien wie er belt voordat u de oproep beantwoordt. En als u een oproep even niet kunt aannemen, wordt deze opgeslagen in de lijst met gemiste oproepen. In deze lijst worden de laatste 25 gemiste oproepen met datum en tijd opgeslagen.

Energie besparen met ECO DECT:

Dankzij zijn zuinige netadapter verbruikt de Gigaset AL180 tot 60% minder energie dan onze conventionele draadloze telefoontoestellen. Dat is beter voor het milieu én uw portemonnee. Net als alle andere draadloze Gigaset-telefoons vermindert dit model variabel het zendvermogen tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Door de functie ECO-modus van dit toestel in te schakelen, kunt u het zendvermogen van het basisstation verminderen met 80%³. Als de Gigaset AL180 op het basisstation staat*, wordt het zendvermogen van de handset en het basisstation tot bijna nul teruggebracht. Hierdoor bent u op een schonere, energiezuinigere manier verbonden met uw familie en vrienden.

Prijs:

De prijs van de Gigaset AL180 bedraagt € 33,26 excl. btw.

De Gigaset AL180 is een betrouwbare telefoon met een groot aantal handige functies en een lange gesprekstijd. Het is het perfecte toestel voor onbeperkt telefoneren.

¹ in vergelijking tot onze conventionele draadloze telefoons
² afhankelijk van land/netwerk/provider
³ voor alle aangemelde handsets - in vergelijking tot uitgeschakelde ECO-modus en onze conventionele draadloze telefoons
* met 1 aangemelde handset