Hardware

Hardware VoIP in combinatie met Tooway

Om een goede kwaliteit van uw VoIP te garanderen, is in samenwerking met Zyxel de keuze gemaakt om gebruik te maken van de Zyxel P-2612HW router, waarmee u optimaal gebruik kunt maken van VoIP in combinatie met uw Tooway internetverbinding. De hardware is aangepast om te kunnen gebruiken op het netwerk van Tooway en wordt voorzien wordt van zogenaamde Quality of Service. Om die reden is het dan ook enkel mogelijk om gebruik te maken van VoIP in combinatie met Tooway middels door ons, of een van de gekwalificeerde Tooway dealers, geleverde Zyxel P-2612HW en VoIP account. Op de Zyxel P-2612HW router kunnen diverse analoge, dan wel DECT telefoontoestellen aangesloten worden. De hardware kunt u zelf eenvoudig configureren middels de configuratie handleidingen welke u op onze 'Downloads' pagina kunt vinden. U kunt er tevens voor kiezen om tegen een bedrag van € 9,95 excl. BTW een configuratiecode te ontvangen, waarna het toestel zich automatisch middels het config-file wat u van ons ontvangt zal configureren. Op deze manier hoeft u enkel nog de hardware aan te sluiten en kunt u direct profiteren van de aantrekkelijke VoIP diensten van Tooway-België.

ZyXEL en Gigaset

De Internet revolutie zal de geschiedenis in gaan als de meest vreedzame en wijdverspreide ooit. Doordat bedrijven en individuen steeds meer tijd op het Internet doorbrengen zal de breedbandmarkt blijven groeien. Extra bandbreedte heeft applicaties zoals elektronische handel (e-commerce), m-commerce, peer-to-peer, Business-to-business, videoconferencing, afstandsleren enz. mogelijk gemaakt. Maar de toename van bandbreedte voedt de honger naar bandbreedte van deze applicaties, wat weer de vraag naar meer bandbreedte voedt. Dit is een schier eindeloze cyclus die ons de 21ste eeuw in heeft gevoerd en die nog lange tijd een deel van ons doen en denken zal leiden. Breedbandtechnologieën hebben dit allemaal mogelijk gemaakt en ZyXEL verzorgt de brede en glimmende snelweg. Geniet van de IP-communicatie oplossingen die ZyXEL reeds beschikbaar heeft en ervaar dat ZyXEL een serieuze lange termijn partij is voor zakelijke partners én consumenten.

Op de Zyxel router kunnen diverse telefoontoestellen aangesloten worden, waarvoor wij een samenwerking zijn aangegaan met Gigaset. Gigaset ontwerpt huistelefoons voor elke levensstijl. Stijlvol en intelligent met een moderne en elegante vormgeving voor de meest stijlvolle interieurs. Ergonomisch en flexibel, ontworpen voor langdurig gebruik, gebruiksvriendelijk en uitgerust met handige functies waardoor bellen nog makkelijker wordt. Of juist eenvoudig en comfortabel, met een mooie vormgeving die past in elk interieur. Met Gigaset heb je de unieke mogelijkheid om verschillende handtoestellen te combineren met één basisstation. Op die manier biedt Gigaset optimaal belgemak voor elk vertrek, waarbij gebruiksvriendelijkheid en liefde voor design het uitgangspunt zijn.

Zyxel P-2612HW router - € 109,20 excl. BTW:

De Zyxel P-2612HW is het centrum van uw draadloze netwerk. Sluit al uw apparatuur aan op deze Zyxel P-2612HW en alles wordt direct verbonden met internet. Verbind draadloos uw computers en laptops. Telefoons, printers en harde schijven zijn ook op te nemen in dit ruime netwerk. Bovendien heeft de Zyxel P-2612HW vier aansluitpunten om computers met een standaard UTP-kabel aan te sluiten. De Zyxel P-2612HW heeft twee telefoonpoort om een standaard analoog of DECT toestel aan te sluiten. Het bereik van het WIFI netwerk binnenshuis is tot 50 meter en buitenshuis tot wel 300 meter. Lees meer...

Analoog / DECT telefoontoestel:

Tooway-België biedt diverse Gigaset DECT toestellen aan, maar maakt vooral gebruik van de Gigaset AL180. Deze voordelige, maar handzame DECT-telefoon heeft een spreektijd van maar liefst 25 uur. De Gigaset AL180 staat garant voor een kraakheldere geluidskwaliteit. De Gigaset is uit te breiden tot 4 handsets. Standaard wordt er 1 spraakkanaal geboden, wat inhoudt dat het VoIP account 1 gesprek gelijktijdig kan afhandelen, maar het gesprek wel op meerdere handsets gelijktijdig ontvangen kan worden. De handset welke het gesprek aanneemt kan het telefoongesprek voeren, maar op dat moment kan er dus geen extra gesprek ontvangen en/of opgebouwd worden. Extra spraakkanalen zijn op de KA-SAT tegen een meerprijs beschikbaar. Op de KU-Satelliet kan het aantal spraakkanalen niet uitgebreid worden. Naast de Gigaset AL180 biedt Tooway-België diverse andere Gigaset DECT toestellen aan. Mocht u reeds beschikken over een DECT, of analoog telefoontoestel, kan deze gebruikt blijven worden, echter kan er dan geen garantie en/of ondersteuning worden geboden op deze hardware en het functioneren van de VoIP dienst. Onderstaand treft u een greep uit het assortiment VoIP toestellen. Meer toestellen zijn terug te vinden in onze webshop.

Gigaset AL180 - € 33,26 excl. btw

- Standby-tijd tot 210 uur
- Uitbreidbaar tot 4 handsets*
- ECO DECT voor 60% minder energie verbruik
- Lees meer...

Gigaset A580 - € 50,38 excl. btw

- Handsfree-telefoneren in briljante geluidskwaliteit met HSP™
- Bereik binnenshuis tot 50 m, bereik buitenshuis tot 300 m  
- Standby-tijd tot 210 uur
- Uitbreidbaar tot maximaal 4 handsets*
- Lange gesprekstijd tot 25 uur
- ECO DECT voor 60% minder energieverbruik
- Lees meer...

Gigaset C470 - € 84,00 excl. btw  

- Verlicht kleurendisplay en keypad
- Handsfree bellen met perfecte geluidskwaliteit
- Nummerweergave en naamweergave
- Telefoonboek met maximaal 150 vermeldingen
- Uitbreidbaar tot maximaal 6 handsets*
- Lees meer...           

Gigaset SL370 - € 142,82 excl. btw  

- Overzetten van je mobiele telefoonadressen, tot maximaal 250 VCards via Bluetooth®
- Verlicht display met 65,000 colors en 128 x 128 pixels
- Verlichte toetsen, wekker en kalender
- Nummerweergave, naam- en fotoweergave
- Uitbreidbaar tot maximaal 6 handsets*
- Lees meer...          

Gigaset SL400 - € 151,22 excl. btw

- Luxe materialen: hoogwaardig metalen frame en metalen toetsen met verlichting
- Adresboek tot 500 vCards, synchronisatie via Bluetooth® of mini-USB
- Urenlang bellen met een spreek- en standbytijd tot 14u/200u
- Maak de handset persoonlijk met fotoweergave, screensaver, fotolijstje en ringtones
- Trilfuntie
- Lees meer...

Gigaset DECT Repeater - € 150,42 excl. btw   

- Verdubbelt het bereik van uw Gigaset
- Vergroot uw mobiliteit
- Intern en extern telefoneren binnen het uitgebreide ontvangstbereik
- Het maximale aantal handsets op het basisstation wordt niet beïnvloed
- Lees meer...


* Standaard bevat uw VoIP account 1 spraakkanaal. Dit houdt in dat u met 1 handset gelijktijdig kunt bellen of gebeld kan worden.