Hardware

 

Tooway luidt een nieuw tijdperk in op het gebied van breedband internet, zonder verrassingen of moeilijk te doorgronden software installaties. Een vriendelijk gebruikersgemak maakt het een 'plug-and-play’ systeem, waarmee Tooway de ongecompliceerde weg naar breedband is! Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw Tooway internetverbinding is het aan te raden om de installatie van de Tooway hardware te laten uitvoeren door een gekwalificeerde installateur. Enkel met de juiste meetapparatuur kan de schotel optimaal uitgericht worden en zult u de hoogste kwaliteit uit uw verbinding kunnen halen. Indien u toch de voorkeur geeft aan het zelf installeren van de hardware, verhuren en verkopen wij de benodigde meetapparatuur. Meld u aan via 'Nieuwsbrief en meer' en u vindt de uitgebreide installatie handleiding, welke u stap voor stap door de installatie van de Tooway hardware leidt. Tevens vindt u op deze pagina het formulier om de benodigde meetapparatuur te huren. Indien u de benodigde meetapparatuur wenst aan te schaffen, kan dit via onze webshop. Een overzicht van onze gekwalificeerde installateurs is te vinden op onze pagina 'verkooppunten'.

Tooway KA-SAT:

Gebruik maken van Tooway is zo simpel als iets. Alles wat u nodig heeft is een compact modem, welke goed past tussen u andere technologische hardware en een satelliet schotel welke buiten uw woning wordt geplaatst. De schotel wordt middels een muurbeugel aan uw woning gemonteerd, dan wel middels een tegelstatief in uw tuin geplaatst. De hardware wordt u als complete kit aangeboden, bestaande uit de volgende producten en diensten:

v Tooway KA schotel 70 cm

v Tooway KA modem

v Tooway KA BUC/LNB

v 25 meter kabel, inclusief PPC connectors + F-schroef connector

          (slechts 1 kabel nodig voor zowel zenden en ontvangen)

v 2 Jaar garantie op de hardware

v 1 email adres

 

tooway outdoor unit _modem for ka-sat_copyright_eutelsat

Prijzen Tooway hardware

U kunt u als eindgebruiker een keuze maken uit 2 verschillende contractperioden, te weten;

v Contractperiode  <12 maanden (let op, de minimale contractperiode van 3 maanden is alleen voor een B2B contract. )

v Contractperiode 12 maanden

 

 

Partikulier
B2B
B2B extreem.
120cm schotel,
modem met

koeling en

4 Ghz BUC/LNB

B2B fully
automatic KA-sat
antenna system.
 Dawson GC
 Zero 70 K

Tooway KA hardware incl. BTW

€ 600

€ 600

€ 1400

€ 18175

   Activatie kosten incl. BTW

€ 60,50

€ 60,50

€ 60,50

€ 60,50

 

* Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief installatiekosten.

 

Bij de aanschaf van de hardware en het afsluiten van het abonnement betaald u als klant de activatie kosten, 1 maand borg voor het gekozen abonnement, 1 maand vooruitbetaling voor het gekozen abonnement en de lopende (volledige) maand voor het gekozen abonnement rechtstreeks aan uw dealer. Let op, indien het abonnement wordt afgesloten op bijvoorbeeld de 14e dag van de maand, zal het contract aflopen op de 13e dag van de laatste maand van de contractperiode, enz.

Voorbeeld:

U wenst een abonnement af te sluiten voor Tooway KA-Satelliet van 12 maanden en kiest voor het Tooway 10 abonnement. Dit houdt in dat u als klant het volgende aan uw dealer betaald:

€ 600 incl. BTW voor de benodigde hardware ( 12 maand abo )

€ 60,50 incl. BTW voor de activatie van het Tooway modem

€ 32,50 incl. BTW borg* voor het gekozen abonnement

€ 32,50 incl. BTW vooruitbetaling voor het gekozen abonnement

€ 32,50 incl. BTW voor de lopende maand voor het gekozen abonnement

 

Totaal: € 758 incl. BTW ( Exclusief installatiekosten en bevestigingsmateriaal ).

.

 

Professionele abonnementen ( zie brochures )

 

Brochures:

- Downloads