Internet Fair Access Policy is enkel voor Tooway Extra

 

De "Tooway Extra 2014" Dienst biedt surfen op het web en e-mail en is onderworpen aan specifieke gebruiksvoorwaarden, om ervoor te zorgen dat alle abonnees een gelijkwaardige toegang tot het netwerk hebben, en dat intensief gebruik door een klein aantal abonnees geen negatieve invloed heeft op de prestaties van het netwerk voor alle abonnees.


De volgende tabel toont wat er gebeurt als een abonnee 40 GB volume verbruikt heeft tijdens een maandelijkse cyclus (zowel upload en download verkeer worden beschouwd, verkeer gegenereerd tussen 0:00-06:00 lokale tijd is niet geteld):

 

Beperkingen van de service

≤ 40 GB :  Niets

> Tussen 40 GB en 100 GB ≤ :  Beperkingen toegepast in tijden van congestie en tijdens de piekuren.
> 100 GB : Alleen web en e-mail volledig toegestaan.


A: volume per cyclus kleiner dan of gelijk aan 40 GB, er wordt geen service beperking toegepast.

B: volume per cyclus groter dan 40 GB, maar kleiner dan of gelijk aan 100 GB:

(i) tijdens de piekuren, waarbij meestal het netwerk wordt gebruikt onder meer ernstige congestie, alleen web en e-mail zal worden verstrekt en een andere protocollen dan surfen op het web en e-mail worden geblokkeerd.

(ii) tijdens periodes van overbelasting, kan Eutelsat Congestion algoritme verkeersbelasting geven met een voorkeur aan (dwz met minder effect op) diensten en toepassingen die minder transmissie bandbreedte vereisen, zoals webpagina browsen en e-mail. Gedurende congestie- kan bandbreedte intensieve toepassingen zoals video streaming en het downloaden van bestanden meer dan andere toepassingen worden vertraagd: bij gevolg kan de kwaliteit van video streaming verminderen / of buffering kan plaatsvinden. Bovendien kan het downloaden van bestanden langer duren tijdens periodes van overbelasting.

C: in elk geval, wanneer gegenereerd volume in een cyclus meer is dan 100 GB, alleen surfen op het web en e-mail zal worden verstrekt en andere protocollen dan surfen op het web en e-mail worden geblokkeerd

IV. Surfen op het web en e-mail:

Om surfen op het web en e-mail ten volle te kunnen gebruiken, moet de gebruiker alle richtlijnen hieronder volgen (anders zal geen service beschikbaar zijn):

• Virtual Private Network (VPN) en remote access software moet worden uitgeschakeld;

• Een webbrowser moet worden gebruikt. Alleen statische (niet-video, non-muziek) inhoud bekeken in een webpagina applicatie kwalificeert als surfen op het web en / of e-mail.

 

Inhoud bekeken in andere toepassingen mogen niet worden beschouwd als webpagina's of e-mail (zoals Android, iPhone of iPad apps anders dan webbrowsers);

• Web Browser URL moet beginnen met http: // of https: //. Dit betekent ftp: // en andere soorten sites die externe applicaties zullen niet worden aangemerkt als webverkeer te lanceren;

• E-mailbijlagen maximaal 10 MB of minder

 

 

Brochures:

- Downloads